Vse kategorije
EN
[pics:naslov]

Skupina GRG-Zhuoou


POVPRAŠEVANJE
Opis

Mavec, ojačan s steklenimi vlakni (GFRG oz IBC) (za notranje prostore ali zaščitene prostore) je kompozit iz alfa mavca visoke trdnosti, ojačanega s steklenimi vlakni, ki ga je mogoče tovarniško oblikovati v skoraj poljubno obliko ali velikost. GFRG (ali GRG) je negorljiv material (rezultati preskusov širjenja plamena in vrednosti razvoja dima po ASTM E-84) in celo največji deli tehtajo le 2-3 funte na kvadratni čevelj (10-15 kg/m2) . Podobno kot tradicionalni mavčni ulitki, vendar precej lažji in močnejši, je mavec, ojačan s steklenimi vlakni, običajno obdelan s katero koli notranjo barvo. Spoje je mogoče lepiti, zaključna obdelava pa je podobna zaključni obdelavi suhomontažnih plošč. Zaradi uporabe recikliranega materiala po uporabi, dejstva, da so odlitki GFRG narejeni po velikosti in so zasnovani tako, da zmanjšajo prekomerno okvirjanje, je mavec, ojačan s steklenimi vlakni, ugodna izbira za LEED ali zelene gradbene projekte.


GRG-001

GRG-002

GRG-003

GRG-005

GRG-006

GRG-007

GRG-008

GRG-012

GRG-009

GRG-013

GRG-014

GRG-015

Za več podrobnosti kliknite Prenos!

Fizične lastnosti
Vrednost lastnostiTestna metoda/rezultat
Barcolova trdotaASTM-D-2583 105 točk
StiskanjeASTM-C-39 5,800 psi
CTE povprečjeASTM-D-696 5.4 x 10-6 in./in./F°
GostotaASTM-D-792 110 lbs/cu.ft.
Vnetljivost – materiali razreda IASTM-E-84 0 Plamen/ 0 Dim
Upogibna trdnostASTM-D-790 4,192 psi
Vpliv močiASTM-D-256 12.9 ft. lbs./in
nateznaASTM-D-638 1,340 psi
Teža enote (lbs./sq.ft. at)

1lbs.


Aplikacije

Mavec, ojačan s steklenimi vlakni (GFRG oz IBC) je ekonomičen material in se uporablja v različnih arhitekturnih aplikacijah, kot so stropi, pokrovi stebrov, okrasne stenske plošče, kupole, nosilci, kiparski elementi, pregrade, svetlobni zalivi in ​​drugo.

konkurenčna prednost

Mavec, ojačan s steklenimi vlakni (GFRG oz IBC) je bela 'tanko lita' alfa sadra, ki je obdelana na terenu ali je lahko tovarniško premazana/končno obdelana, odvisno od posebne uporabe. Kjer so nekoč uporabljali tradicionalne 'mavčne ulitke', je zdaj določen mavec, ojačan s steklenimi vlakni (GFRG ali GRG), zaradi njegove lahke teže, vrhunske trdnosti in enostavnega pošiljanja/montaže.

• Lahka

• Vgrajen s sistemi iz tradicionalne suhomontažne industrije

• Lahko se spoji na suhomontažne plošče in na podoben način barva na notranjih fasadnih sistemih

Vprašanja in odgovori strank
    Ne ustreza nobenemu vprašanju!
POVPRAŠEVANJE
VEDNO SMO VAM NA RAZPOLAGANJE!
Kliknite tukaj, da nas kontaktirate